Laravel, het beste framework voor je webapplicatie!

Laravel ontwikkeling betekent is een keuze voor het PHP framework bij uitstek voor de ontwikkeling van webapplicaties.

Laravel is een open source PHP framework om websites, API’s of webapplicaties te bouwen. Het is al enige tijd het populairste framework in gebruik en dat is niet zonder reden. Dankzij de solide softwareprincipes kun je met Laravel snel en flexibel webapps ontwikkelen. Uitgebreide ondersteuning en uitgebreide documentatie bieden ook zekerheid voor onze klanten.

Dit framework is gericht op efficiëntie en heeft praktische en veelgebruikte functies en maakt gebruik van de nieuwste PHP-standaarden, waardoor de leesbaarheid en hergebruik van de code wordt gegarandeerd. Dit framework is volledig gedreven door ontwikkelaars zelf en hun community en is dus open source. Zo hoeven developers niet steeds nieuwe code te verzinnen, maar kunnen ze terugvallen op bestaande functionaliteit die andere reeds geschreven en gronding getest hebben. Dat scheelt in tijd, efficiëntie en natuurlijk ook in budget! Praktisch, niet?

Waarom houden wij zoveel van Laravel?

Ons team kiest voor Laravel bij de ontwikkeling van eenvoudige tot geavanceerde webapplicaties en webplatformen omdat het een stabiel, betrouwbaar en schaalbaar framework is. Bovendien is het grondig getest op veiligheid en wordt er constant gewerkt aan verbeteringen zodat het steeds gebruik maakt van de laatste technologie. Het is ook geweldig om samen te werken met externe partijen, freelancers én de snelgroeiende community achter Laravel.

Laravel is het framework voor webapplicaties die nood hebben aan schaalbaarheid
Laravel is een robuust en snel PHP framework, gebouwd voor en door gedreven developers

Enkele voordelen van Laravel

Efficientie

Met Laravel hoef je niet alle code zelf te schrijven. En dat scheelt al bij de van het project! Het framework wordt al geleverd met veel uitbreidingen, zodat je de basis van een applicatie snel kan configureren en het team zich kan focussen op de essentie van jouw project. Dit scheelt veel tijd in het ontwikkelproces.

Schaalbaarheid

Het belangrijk om te kiezen voor een framework dat makkelijk te onderhouden en uit te breiden is. Stel je dat je met de ontwikkeling van eenvoudige applicatie en je wil na enkele maanden uitbreiden? Met Laravel is dat geen enkel probleem! Je applicatie blijkt een wervelend succes te zijn en je moet noodgedwongen opschalen naar een grotere serverinfrastructuur of je toepassing spreiden over meerdere servers? Met Laravel is dit ook geen enkel probleem. Dankzij de schone en eenvoudige code van Laravel is dit allemaal overzichtelijk en makkelijk toe te passen. Daarom is een website-uitbreiding sneller en meer gestructureerd dan je kan dromen.

Pure PHP-kracht

Laravel staat erom bekend dat je onbeperkt bent in de mogelijkheden om complexe functionaliteit en integraties te voorzien. Bestaat je applicatie uit een complex systeem met veel functionaliteit en integraties van third party software? Dan is Laravel zeker de geschikte oplossing.

Ben je net als ons overtuigd van Laravel?

Wil jij met een website of een webapplicatie starten? Neem gerust contact op een verkennend gesprek en dan bespreken we graag jouw project, wat de mogelijkheden zijn en hoe we jouw project zouden aanpakken om dit nieuwe succesverhaal te schrijven met jouw!

Tuur Swimberghe

Zaakvoerder

Benieuwd?

Een mooi webdesign is dus maar een deel van een professionele website. Sliced neemt de tijd om een (eenvoudige) website te maken, afgestemd op jouw onderneming.

Neem contact op. En leg al jouw vragen aan ons voor.

Neem contact op