Het stappenplan van jouw website: van gesprek tot groei

Jouw website is de weerspiegeling van jouw kmo, organisatie, persoon. Jouw unieke verhaal gecombineerd met onze expertise, is het perfecte fundament voor jouw website. En hoe start je beter een vruchtbare samenwerking dan met een goed gesprek?

Een goed gesprek

Elkaar leren kennen

Vertel ons jouw verhaal. De kleine en grote dingen. Wat je plannen, doelen en ambities zijn. Met als rode draad: hoe jouw product en/of dienst mensen helpt. Met gerichte vragen leren we jou door en door kennen. Zodat we jouw verhaal correct vertalen naar jouw website.

Daarnaast leggen we je haarfijn uit hoe het stappenplan van jouw website verloopt. We doorlopen het traject en alle mogelijkheden. Ook het budget komt aan bod. Want een goed gesprek is vooral een open gesprek.

01

De ruwe schets van je website

Structuur, wireframing en content

Nu jouw traject op punt staat, starten we met de bouw van de wireframes. Vergelijk het met het bouwplan voor jouw website: een ruwe schets waarop de onderdelen per pagina staan. Daarbij onderscheiden we de hoofd- en bijzaken en leggen we linken tussen de verschillende pagina’s. Zo vormt het wireframe de basis voor de verdere invulling en het ontwerp.

Daarnaast verzamelen we ook alle teksten en het foto- en videomateriaal. Nu staat alles klaar voor de volgende fase.

02

De inkleding van je website

Design & Branding

Onze grafisch ontwerper brengt de kleuren, huisstijl en grafische elementen van jouw bedrijf samen tot een geheel. Om het daarna te integreren in de wireframes. Je website krijgt vorm. Aan de hand van jouw feedback bouwen we een website zoals jij het wilt.

Heb je nog geen huisstijl? Of is die toe aan een grondige rebranding? Dan raden jou de professionals van gustav aan. Zij tillen jouw visuele identiteit naar een hoger niveau. En geven, zoals ze het zelf zeggen, kleur aan jouw merk met body & soul.

03

De bouw van je website

Development en programmering

Keur je het ontwerp goed? Dan starten we met de bouw van de website. We registreren de naam van jouw website, de domeinnaam, en brengen het webhostingpakket in orde. We starten ook met een testversie van jouw website (staging website). Op die manier kun je live volgen hoe je website vorm krijgt.

04

Het afwerken van je website

Testen, verbeteren en lanceren

Je website is bijna klaar. Eerst nog eens alles gronding testen. En dan … lanceren maar! Uiteraard brengen we je doelgroep ook op de hoogte van je nieuwe website. Daarvoor werken we een marketingplan uit.

05

De opvolging van de website

Support, onderhoud en helpen groeien

Doet jouw website wat die moet doen? Zijn er nog pijnpunten die we moeten aanpakken? Ook na de lancering krijgt jouw website nog steeds de nodige aandacht. Zo zorgen we ervoor dat hij altijd draait op de laatste versie van de software. En dat hij veilig is voor hackers.

Jouw website staat nu als een boom. Tijd om hem tot volle groei te laten komen. Zodat hij langzaam maar zeker organisch de hogere regionen in Google bereikt. Daardoor vergroot je je onlinezichtbaarheid en lok je meer bezoekers. De toegankelijkheid van jouw website, de persoonlijke content en de duidelijke call-to-actions doen de rest: bezoekers converteren in klanten. Ook daarbij begeleiden we je stap voor stap.

06
Sliced websites en Webapplicaties in Wetteren, zaakvoerder Tuur Swimberghe

Tuur Swimberghe

Zaakvoerder

Uit het juiste hout gesneden

Wij beseffen dat je als ondernemer met andere zaken bezig wilt zijn dan met jouw website. En dat is oké. Doe waarin je goed bent. Dan doen wij dat ook. Namelijk een website maken die aansluit bij jouw organisatie en doelgroep.

Jij hoeft alleen maar je vragen en wensen aan ons voor te leggen. Een eenvoudige website voor jouw kmo of met snufjes? Of wat denk je van een webshop? Uiteraard iets dat veel bezoekers aantrekt. Vragen staat vrij.

Neem contact op