Je verkoop online laten groeien met een webshop?

Waar de meeste kmo’s voldoende hebben aan een goeie website die hun diensten online in de kijker zet, zijn er natuurlijk ook heel wat winkels en bedrijven die fysieke (of digitale) producten verkopen en die hebben natuurlijk extra voordeel bij een webshop.

Een webshop is het online verlengstuk van je fysieke winkel want een online shop is altijd open en je klanten ondervinden geen beperking meer van openingsuren of de afstand tot je winkel: ze kunnen dus s’avonds vanuit hun eigen zetel shoppen in jouw online winkel.

Wat zijn de mogelijkheden voor een webshop?

Je kan ervoor kiezen om je bestaande WordPress-website uit te breiden met een webshop in WooCommerce of je producten aan te bieden via een gespecialiseerd webshop-platform zoals Shopify.
Wij helpen je graag bij de keuze van het platform en zorgen voor de technische ondersteuning om je webshop op te lanceren en begeleiden je tijdens het traject op weg naar je eerste online klanten.

Maar bij het uitbaten van een online winkel komt er echter ook heel wat meer kijken dan enkel de producten online te koop zetten en afwachten tot alle produceten de deur uit vliegen.
Daarom zijn we voorstander van een constructieve en nauwe samenwerking, en van doorgedreven automatisatie waarbij wij je tijdig op de hoogte houden van je webshop, zonder dat jij alles 24/7 moet opvolgen aan je laptop of pc.

Want achter de meeste webshops zit meestal ook nog een fysieke winkel die je draaiende moet houden en waar klanten persoonlijk advies verwachten.

Daarom proberen wij op zoveel mogelijk vlakken te ontzorgen en aan jouw noden zo goed mogelijk tegemoet te komen zodat jij de aandacht kan verdelen tussen je fysieke winkel en de webshop.

Wij kunnen helpen bij de marketing, het updaten van de producten en stockvoorraard, acties uitwerken en promoten. We zorgen ervoor dat je webshops goed scoort in de zoekmachines zodat potentiële klanten snel in jouw shop terecht komen.

Je eigen webshop? Tover je website om naar een online shop!
Online groeien met een webshop

Wij staan garant voor het succes van je online shop.

Ons team staat garant voor kwaliteit en ontzorging. Het succesverhaal van jouw webshop is onze trots.

Heb je al een online shop en wil je de taken die teveel tijd kosten liever uitbesteden zodat jij meer tijd kan investeren in de dienstverlening naar je klanten? Wij zijn jouw ruggengraat die instaan voor het volledige beheer van je online shop! Dankzij onze ervaring en passie in online verkoop zetten wij onze schouders onder jouw project. Samen werken we als een tandem om je webshop succesvol uit te bouwen.

Geïntresseerd om te starten met jouw webshop?

Contacteer ons vrijblijvend om je idee en je ideale online winkel te bespreken, we overlopen graag met jouw de mogelijkheden zodat jij goed geïnformeerd bent over je nieuwe avontuur!

Tuur Swimberghe

Zaakvoerder

Benieuwd?

Een mooi webdesign is dus maar een deel van een professionele website. Sliced neemt de tijd om een (eenvoudige) website te maken, afgestemd op jouw onderneming.

Neem contact op. En leg al jouw vragen aan ons voor.

Neem contact op