Webdesign Wetteren

Ben je op zoek naar een webdesign bureau om een professionele website te maken voor uw bedrijf uit de regio Wetteren? Dan ben je bij ons aan het goeie adres!
Met 15 jaar ervaring in webdesign en webdevelopment hebben wij een pak ervaring onder de riem om van jouw website een succes te maken.

Wij bouwen mooie websites die héél erg snel laden, mobiel-vriendelijk zijn en bovendien goed scoren in Google ( zoals jij ons gevonden hebt wanneer je zoekt op “webdesign Wetteren”)
Daarnaast besteden we veel aandacht om websites te bouwen die werken voor jou! Dat wil zeggen websites waarop bezoekers kunnen vinden wat ze zoeken, websites waarop bezoekers klanten worden: kortom websites in topconditie en optimale vorm!

Omdat wij persoonlijk contact met de klant en persoonlijke begeleiding bij het webdesign traject heel belangrijk vinden, richten wij ons vooral op bedrijven, KMO’s en organisaties uit Wetteren. Sliced helpt ondernemers met het opzetten van een betaalbare professionele website of webshop.

Size doesn’t matter: webdesign Wetteren voor elk bedrijf of organisatie!

Wij maken geen onderscheid in de grootte van je bedrijf of organisatie; zowel een eenmanszaak, een kleine of middelgrootte KMO of een multinational is welkom bij ons en voor elke onderneming bouwen wij een website op maat, want schaalbaarheid is een van onze troeven. Voor kleine onderneming kan een online pagina met de bedrijfsinformatie, openingsuren en contactgegevens al voldoende zijn zodat je klanten online antwoord kunnen vinden op hun meest cruciale vragen. Voor grote ondernemingen bouwden wij reeds meertalige websites, volledige online catalogussen, bestelmodules, online contact-centers, recruitment tools etc… bij webdesign wetteren is the sky is the limit!

Wil jij ook een professioneel webdesign die goed scoort in zoekmachines zoals Google?

Je website is de belangrijkste digitale marketingtool die 24/7 bereikbaar is voor je klanten en het is belangrijk dat ze optimaal werkt op elk type scherm: zowel op computer, je tablet of je telefoon. Daarom besteed Google, net als ons, heel veel aandacht aan mobiel-vriendelijke websites.

Professioneel Webdesign Wetteren voor uw KMO
Sliced is is een professioneel webdesign bureau in Wetteren

Want een goed scorende website zit niet enkel technisch en qua webdesign goed in elkaar, maar scoort natuurlijk ook goed op vlak van SEO zodat jij goed scoort in de zoekmachines en je bezoekers makkelijk de weg naar je website kunnen vinden. Wij zorgen voor goede posities op de zoekwoorden die voor jou relevant zijn, bij webdesign wetteren kan je website van je onderneming laat groeien dankzij onze verkoopsgerichte aanpak.

Wens je het online bereik van je website nog meer te vergroten?

Je online bereik vergroten? Met digitale marketing campagnes kan je via gerichte advertenties in Google en op de sociale media nog meer potentiële klanten bereik en naar jouw website verwijzen.

Tijd voor een nieuw (web)design van je website?

Er zijn nog steeds veel bedrijven die een website hebben met aardig wat jaren op de teller en die niet gebouwd is volgens de laatste web-technologie. Een verouderde website is jammergenoeg veel schadelijker dan u zou denken.

  • Een website is de online vertegenwoordiging van je bedrijf en je producten. De bezoekers van je (dat zijn ook potentiële klanten) linken een verouderde website aan een bedrijf dat niet meer mee is met zijn tijdsgeest. Studies hebben aangetoond dat bedrijven met verouderde websites vaak niet vertrouwd worden door consumenten. Als je laatste nieuws-bericht uit 2012 is, dan denken bezoekers zelfs vaak dat je bedrijf mogelijks niet meer bestaat…
  • Content, relevante en up to date informatie! Ook met een mooi webdesign kan je website snel verouderd geraken. Een fout die veel bedrijven maken is website-verwaarlozing. Nadat de website gebouwd is, volgestouwd is relevante informatie wordt de website met veel trots aangekondigd… en dan valt het stil. Het laatste nieuws artikel stamt uit 2012, de helft van de producten die online staan worden ondertussen niet meer gefabriceerd, het team dat online staat is al half vervangen en jullie zijn al 2 jaar geleden verhuisd naar een nieuw adres, herkenbaar? Tijd om te grijpen!
  • Niet alleen je bezoekers houden van up-to-date informatie, ook Google detecteert heeft een voorkeur voor websites die regelmatig bijgewerkt worden. Werd uw het laatst geüpdatet in 2010? Dan is het onwaarschijnlijk dat je goed zal scoren in de zoekmachine, Google wil alleen relevante en ‘verse’ content tonen in de zoekresultaten.
  • Oude websites laden trager dan moderne websites. De afgelopen 10 jaar is er veel vooruitgang geboekt in web technologie, en oude websites maken hier nog geen gebruik van, hierdoor zijn ze doorgaans trager dan een recente website, dat merken ook je bezoekers en is ook schadelijk voor uw Google zoekresultaten.
  • Oude websites zijn meestal nog niet mobiel vriendelijk, 10 jaar geleden was er amper sprake van surfen op de gsm (damn de tijd gaat snél), mobiel-vriendelijke webtechnologie was nog heel pril en dus zijn de meeste verouderde website moeilijk te gebruiken op smartphones. Test zelf even je website op deze tool van Google Is uw website niet responsive? Tijd om daar werk van te maken…
  • Er bestaan nog steeds website gebouwd zijn in Flash (yup, echt waar!), vroeger waren dit dé coolste websites, met animaties en allerlei gimmicks… maar dit wordt niet ondersteund door Apple, waardoor 50% van je bezoekers gewoon een wit scherm ziet…

Klinken bovenstaande punten herkenbaar pijnlijk in oren? Wij bouwen nieuwe websites, maar doen ook het redesign van bestaande websites zodat je vernieuwde website met volgens de laatste webtechnologie gebouwd is. Zo kan je bovenstaand lijstje met verouderingsverschijnselen van je website moeiteloos afvinken. Daarnaast vinden wij langdurige relaties met onze klanten erg belangrijk en zorgen wij voor de opvolging van je website… zodat deze niet opnieuw doodbloedt en na verloop van tijd wegzakt in de zoekresultaten.

Wij hebben met onze 15 jaar ervaring in webdesign Wetteren alle ervaring in huis om van uw website een succes te maken!

Heb jij een bedrijf in Wetteren (of ruime omgeving) en ben je benieuwd hoe wij kunnen helpen met het optimaliseren van je website? Neem gerust contact met ons op of kom eens langs op ons kantoor in Wetteren voor een verkennend gesprek bij een tas koffie.