Het onderhoud en de beveiliging van je Wordpress Website

Als eigenaar van een WordPress website is het belangrijk om regelmatig onderhoud uit te voeren om ervoor te zorgen dat uw website veilig, stabiel en up-to-date blijft. Het kan echter tijdrovend en ingewikkeld zijn om dit zelf te doen, vooral als u niet over de technische kennis beschikt.

Onze onderhoudspakketten voor Wordpress websites

Sliced biedt verschillende onderhoudspakketten aan om u te helpen uw website in topconditie te houden. Of u nu een kleine blog of een grote e-commerce website heeft, wij hebben een pakket dat bij uw behoeften past. Ontdek wat onze onderhoudspakketten voor u kunnen betekenen en hoe u kunt profiteren van onze expertise en ervaring in het beheren van WordPress websites.

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het uitbesteden van onderhoud voor uw WordPress website:

 1. Tijdbesparend: Door het uitbesteden van onderhoudstaken kunt u zich richten op andere belangrijke aspecten van uw bedrijf, zoals marketing, productontwikkeling en klantenservice.
 2. Technische expertise: Onderhoud van een WordPress website vereist technische kennis en ervaring. Als u deze niet hebt, kan het uitbesteden van onderhoudstaken ervoor zorgen dat uw website goed onderhouden wordt door professionals die weten wat ze doen.
 3. Veiligheid en stabiliteit: Regelmatig onderhoud van uw website zorgt ervoor dat uw website veilig en stabiel blijft. Door het uitbesteden van onderhoudstaken aan professionals die op de hoogte zijn van de nieuwste beveiligings- en stabiliteitsupdates, kunt u er zeker van zijn dat uw website optimaal presteert.
 4. Kostenbesparend: Hoewel het uitbesteden van onderhoudstaken geld kost, kan het op de lange termijn kostenbesparend zijn. Door regelmatig onderhoud te laten uitvoeren, voorkomt u problemen en bugs die op de lange termijn meer geld kunnen kosten om op te lossen.
 5. Klanttevredenheid: Een goed onderhouden website zorgt voor tevreden klanten. Door het uitbesteden van onderhoudstaken aan professionals, kunt u er zeker van zijn dat uw website altijd optimaal functioneert en klanten een prettige gebruikerservaring hebben. Dit kan leiden tot meer terugkerende klanten en een betere reputatie voor uw bedrijf.

De vermelde prijzen zijn exclusief BTW

Wat moet er zeker inbegrepen zijn in een onderhoudspakket voor een Wordpress website?

Een goed onderhoudspakket voor WordPress websites moet ten minste de volgende functies en diensten bevatten:

 1. Updates: Het pakket moet regelmatige updates van WordPress-kernbestanden, thema's en plug-ins omvatten, om ervoor te zorgen dat uw website veilig en stabiel blijft.
 2. Back-ups: Het pakket moet ook regelmatige back-ups van uw website bieden, zodat u in geval van een calamiteit uw website kunt herstellen.
 3. Beveiliging: Het pakket moet ook beveiligingscontroles omvatten, om ervoor te zorgen dat uw website veilig is tegen aanvallen en hacks.
 4. Prestatie-optimalisatie: Het pakket moet functies bieden die de prestaties van uw website optimaliseren, zoals caching, compressie en afbeeldingsoptimalisatie, om de laadtijd te verkorten.
 5. Ondersteuning: Het pakket moet ondersteuning bieden in geval van problemen, zodat u snel geholpen wordt bij eventuele technische problemen.
 6. Rapportage: Het pakket moet rapportagefuncties bieden, zodat u op de hoogte blijft van de uitgevoerde taken, de prestaties van uw website en eventuele problemen die zijn opgelost.
 7. Monitoring: Het pakket moet ook monitoringdiensten omvatten om uw website in real-time te bewaken op problemen zoals downtime of beveiligingsproblemen.

Met deze functies en diensten kan een onderhoudspakket uw WordPress-website op de lange termijn veilig, stabiel en optimaal presterend houden.

Welke diensten bieden wij nog aan voor uw Wordpress websites?

Naast onderhoudspakketten voor WordPress websites bieden we ook hosting- en domeinnaamservices aan. Als het gaat om het runnen van een website, is het belangrijk om te zorgen voor een veilige, betrouwbare en snelle hostingomgeving. Onze hostingdiensten bieden alle functies die u nodig heeft voor uw website, zoals onbeperkte bandbreedte, SSL-certificaten, e-mailaccounts, automatische back-ups en 24/7 ondersteuning.

Ook bieden we domeinregistratie- en -beheerdiensten, zodat u uw eigen unieke domeinnaam kunt hebben die past bij uw bedrijf of merk. Met onze domeinnaamservices kunt u gemakkelijk domeinnamen registreren en beheren, inclusief het beheren van DNS-records en het instellen van e-mailaccounts.

Onze hosting- en domeinnaamservices werken naadloos samen met onze onderhoudspakketten voor WordPress, waardoor u een complete oplossing krijgt voor uw websitebehoeften. Of u nu op zoek bent naar een betrouwbare hostingomgeving, een gepersonaliseerde domeinnaam of een complete oplossing voor het onderhoud van uw WordPress-website, wij hebben de oplossingen die passen bij uw behoeften en budget. Neem contact met ons op voor meer informatie over onze hosting- en domeinnaamservices en ontdek hoe we u kunnen helpen bij het opzetten en beheren van uw website.

Sliced websites en Webapplicaties in Wetteren, zaakvoerder Tuur Swimberghe

Tuur Swimberghe

Zaakvoerder

Uit het juiste hout gesneden

Wij beseffen dat je als ondernemer met andere zaken bezig wilt zijn dan met jouw website. En dat is oké. Doe waarin je goed bent. Dan doen wij dat ook. Namelijk een website maken die aansluit bij jouw organisatie en doelgroep.

Jij hoeft alleen maar je vragen en wensen aan ons voor te leggen. Een eenvoudige website voor jouw kmo of met snufjes? Of wat denk je van een webshop? Uiteraard iets dat veel bezoekers aantrekt. Vragen staat vrij.

Neem contact op